13 Mart 2017 Pazartesi

Sun Club Solaryum Ankara

Mayıs ayında evlenen biri olarak bir önceki yazdan kalma bronzluğumun straplez bir gelinlik için uygun olmadığını düşünüp birkaç seans solaryuma gitmeye karar verdim. Daha önce ablamın da gitmiş olduğu Sun Club Solaryum ise ilk düşüneceğim yer oldu.

Sun Club Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesinde, İş Bankasının üstünde çok tatlı bir yer. Çalışanlar da bir o kadar ilgili ve sıcak.
Merkezde hem yataklı hem ayakta solaryum kabinleri mevcut(Yukarıdaki fotoğrafta aynadan duş kabinini görebilirsiniz). İsteğe göre tercih ediyorsunuz. Bunun yanında kar bronzluğu, deniz bronzluğu gibi renk seçenekleri de var ve seçiminize göre değerlerle(ısı, zaman vs.) bronzlaşıyorsunuz.
 Ben kapalı bir kabinde yatıyor olmaktansa ayakta durmayı tercih ettim ve duş kabinde seans aldım. Seans sürelerini de kaçıncı seansınız olduğuna göre görevlilerle birlikte belirliyorsunuz. Ben 15 dk ile başladım, yarım saat ile devam ettim ve toplamda 4 seans aldım.
Yataklı Kabin
Fiyatlar ise bence çok uygundu ancak ben 2016 ilkbaharında gittiğim için şu anki güncel fiyatları bilemiyorum. Toplu seans paketlerinin fiyatları tekli seans fiyatlarına göre çok daha uygundu. 
Ben sonuçtan gayet memnun kaldım ve hatta bu yaz da tatile gitmeden önce birkaç ton koyulaşmak üzere tekrar solaryuma girmeyi planlıyorum. 

Sevgilerle ♥

1 yorum:

  1. hiç solaryum almadım şimdiye kadar umarım beklediğin bronzluğu yakalarsın canım :)

    YanıtlaSil