27 Haziran 2015 Cumartesi

NOTE Rich Color Lipstick 09

 Son zamanlardaki favori rujlarımdan biri NOTE'un Rich Color serisinden 09 numara. Bronzed Pink olarak geçen bu rengi farklı markalarda ve çok benzer tonlarda zaten kullanıyorum ama NOTE'da bu renkten çok memnun kalışımın bir başka nedeni ise NOTE'un argan ve kakao yağlı içerikli olması. 
 Peki bu argan ve kakao yağı dudaklarda neden bu kadar önemli? Argan yağının etkileri ve başarısı saymakla bitmez ama vazgeçilmezimiz rujlarda bulunduklarında dudaklar için zararlı güneş ışınları, hava kirliliği gibi faktörlere karşı çok etkili bir koruma sağlıyorken; kakao yağının yoğun nemlendirici özelliği ile birleşince NOTE'un rujlarını çok daha tercih edilesi kılıyor.
 Argan ve kakao yağının faydalarının yanı sıra bu ruju kullandığımda, çok sık yaşadığım kırışma, topaklanma ve birikme gibi sorunlarla da karşılaşmıyorum. Ruj, yapısı gereği resmen dudaklarımda kayarak harika bir sürüş sağlıyor. Ve kalıcılığı da inanılmaz uzun. Rahatlıkla 4 saat ruj tazelemeden aynı rengi muhafaza edebiliyorum. Aşırı memnun kaldığım NOTE rujlarını ilk kez bu renkle denemiş olmam da benim için çok büyük bir avantaj oldu :) Eğer siz de hiç kullanmamışsanız ya da yeni bir renk arayışındaysanız hem NOTE'a hem de NOTE Rich Color 09 numaraya bi göz atın derim!

Sevgilerle ♥

1 yorum: