20 Ağustos 2014 Çarşamba

Bir Tutam Çeyiz: Etamin Runner

Etamin ve kanaviçe her zaman çok sevdiğim ve imrendiğim işler olmuşlardır küçüklüğümden beri. Kanaviçenin kasnağı, sökülmesi; etaminin delikleri, görünümü niyeyse hep cezbeder beni. Hazır bu aralar boşken kendimi bu cazibenin kollarına bıraktım ve çeyizimin en nadide el emeklerinden birini oluşturan etamin bir runner işledim. Başlamadan önce etamin işlerini araştırdığımda karşıma Pempe Kreasyon'un şurda bahsettiği güzel runnerı çıktı ve bu runner hem şablon hem de fikir konusunda benim için çok güzel bir ilham kaynağı oldu :) 
Başlangıç olarak runnerımın ölçülerini belirledim, etaminin teğellerini yaptım ve şablona uygun iplerimi seçtim: 
Ve ardından güllerden oluşan kalplerimi işlemeye başladım:
Ve runnerımın her iki ucunda da olmak üzere 2 tane güllü kalbimi tamamladım, teğellediğim kenarları makinede dikmeme gerek kalmayacak şekilde yine çarpı işi ile çerçeveledim ve runnerım hazır!
Yıkanıp ütülendikten sonra poşetlenip diğer çeyiz ürünlerimin arasına katılan bu runnera ilham olduğu için Pembe Kreasyon'a çok teşekkürler, umarım beğenirsiniz :)

5 yorum:

  1. Pembe kreasyonda gördüğümde çok beğenmiştim bu runneri sende çok güzel uygulamışsın eline sağlık güzel günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gerçekten pembe kreasyonda gördüğümde ben de çok beğenmiştim. Benim işimi de beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık çok zarif bir runner olmuş..

    YanıtlaSil
  3. Daha yeni görüyorum. Bu kadar geç gördüğüm için kızdım kendime. Çok hoş olmuş. Fikrimi beğenip kullandığın için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim asııll gerçekten çok güzel bir fikirdi uygulamaktan kendimi alamadım :)

      Sil