24 Temmuz 2014 Perşembe

Elidor Kuru Şampuan Değerlendirmesi


Herkese merhaba,


Daha önce şurada bahsettiğim kuru şampuan önerilerinden sonra Elidor'un yeni ürünü olan kuru şampuanını da denemek istedim. Birçok markanın kuru şampuanını kullanmış biri olarak benim favorim daha önce belirttiğim gibi Isana'nın ürünü ancak saç konusunda kendini kanıtlamış bir marka olan Elidor'un kuru şampuanının da başarılı bir iş çıkarmış olacağını tahmin ederek kendi saç yapıma uygun olarak yağlı saçlar için olan kuru şampuandan aldım baharda. Evet bir hayli önce aldım ama zaten nerdeyse günde iki kere duş alacağımız bu sıcak günlerde herhangi bir kuru şampuan kullanmayı bırakalı da çok oldu.

Ne kadar sık yıkarsanız yıkayın, yapısı gereği çok çabuk yağlanan saçlara sahipseniz kuru şampuanlar gününüzü önemli ölçüde kurtarabiliyor. Tabi iyi bir kuru şampuan... Elidor da bu noktada daha etkili ve her tür saç tipine hitap etmek amacıyla 3 ayrı seçenecek geliştirmiş: Yağlı, normal ve boyalı saçlar için. 


Birçok defa Elidor'un şampuan ve saç kremini beğenerek kullandım ama açıkçası bu ürünlerde gördüğüm performansı kuru şampuanlarında yakalayamadım. Elbette ki başarılı ancak bana kalırsa yine de Isana her konuda önde. Bir kere iyi bir verim almak istiyorsanız spreyi saçınıza baya baya çok sıkmanız gerekiyor. Ben Isana'ya alışık olduğumdan onda sıktığım kadar Elidor'dan da sıktım saçıma ilk etapta. Sonra sonucu görünce yüzüm buruştu, bi derin "hmmm" dedim. Normal bir uygulamaya göre saçta çok fazla beyazlık bırakıyor , ayrıca buna rağmen saçı kurutma noktasında çok zayıf kalıyor. Bunu farkettikten sonra normalde kullandığım ölçüde sıkarak bir iki defa daha kullandım ama sonuç değişmedi. Sonra bu yeni kuru şampuanım büyük bir hayal kırıklığıyla çok kullanılmayanlar çekmecesinde yerini aldı. 




Aradan biraz zaman geçince ve bu ürünün televizyonlarda reklamları dönmeye devam ettikçe bir kez daha şans vermek istedim ve bu kez normalden nerdeyse 3 kat daha fazla bir püskürtmeyle kullandım. Tabi tahmin edersiniz saçlarım bembeyaz oldu, sıkma işlemim bittiğinde nerdeyse 15-20 dakika bu beyazlıkları dağıtmak için uğraştım. Performansına gelecek olursak tabi ki önceki işleme göre daha başarılıydı ve ertesi gün de kalıcılığı Isana'ya göre daha fazlaydı(haliyle). Yalnız verim alabilmek için normalin 3 kat fazlası sıkarak kullandığım ürünüm 4 kullanımdan sonra bitti :) Verim mi aldım zarar mi ettim karışık bir durum çıktı ortaya :)

Ürünün fiyatı 12.90dı sanıyorum. Fiyatı gayet uygun olsa da performansı hiç de yeterli değil bana göre. Ben havaların soğumasıyla beraber tekrar Isana'ya devam edeceğim. Hem daha uygun fiyatı ile hem de fiyatına göre çok başarılı olan performansı ile siz yağlı saçlara sahip olan ve kuru şampuan arayışında olan arkadaşlarım için kesinlikle ve kesinlikle hala Isana Kuru Şampuan'ı tavsiye ediyorum, güzel günlerde kullanın :)

7 yorum:

  1. Ben bu ürüne tamamen karşıyım :D
    Ne yaparsan yap saçın yağlı olur anlarım ama bununla uğraşmaktansa yıkamak daha kolay değil miii :))

    YanıtlaSil
  2. Yıkamak sadece çok iyi ama daha kolay değil asla, özellikle de benim gibi uzun ve kalın telli saçlarınız varsa :) 1-2 cm dip için tüm saçı yıkayıp kurutmak 2-3 dakikalık bi işlemden çok çok daha zor malesef...

    YanıtlaSil
  3. Ben de hiç memnun kalmadım bu üründen :/

    YanıtlaSil
  4. Bende merak ediyordum bu ürünü ama beyazlık bırakması çok çok kötü. Bir de saç spreyi kullanmayı seviyorum en iyisi hiç yanaşmayım :))

    Sevgileer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her kuru şampuan az çok bırakıyor ama elidorda daha çok bence :( keşke ben de yanaşmak istemesem özellikle de kış günleri :)

      Sil
  5. elidor saçlarımı daha çok yağlandırdı. zamanım olsaydı işe gelmeden duş alacaktım ama zamanım yoktu saçlarımı nasıl gizlesem diye düşünüyorum şu an :( isana yı deneyim mi? param boşuna gidiyor her seferinde

    YanıtlaSil