11 Mayıs 2014 Pazar

Tekrar Merhaba SAPANCA!!

Adapazarı'nı cazip kılan en önemli şeylerden biri, Sait Faik'in de orda yaşamış olmasından sonra tabi ki Sapanca Gölü bence :) O kadar çok seviyorum ki oranın havasını, yaşamını, gölünü... Bu 2.gidişimiz oldu, bir önceki 2 yıl önceydi ama yine o zaman kaldığımız yerde kaldık. Zaten Sapanca'yı çok sevmemde kaldığımız yerin yani Villa Sapanca'nın da çok büyük etkisi var. 

Sapanca'ya geçmeden önce Adapazarı'nın meşhur seyirlik tepesi, Serdivan Tepe'ye de çıktık. Adapazarı'na 3. gelişim ama orayı ilk kez gördüm, hava da manzara da harikaydı...

 




Adapazarı'nda alışverişimizi yaptıktan sonra Sapanca'ya geçip Villa Sapanca'ya yerleştik. Ardından doğruca pikniğe yani çok yakındaki Kurtköy'e gittik. Hemen gölün dibinde, çok lezzetli etler, mis gibi bir hava, sımsıcak bir güneşle son zamanların en huzurlu günlerinden birini geçirdim. Şimdi en büyük hayallerimizden biri Sapanca'da bir evimizin olması, gerçi Villa Sapanca bir anlamda evimiz oldu sayılır. Oranın peşini bırakacağımızı sanmıyorum :) Sahibesi Canan Hanım, çalışanları, villanın kendisi, eşyalar, sistem... Her şey çok güzeldi. Üstelik bir önceki seferimizde de olduğu gibi şansımıza yine bizden başka kalan kimse yoktu o gün villada. Yani koca villa sadece bize aitti yine :) 



















Bunlar da Villa Sapanca'dan:



































Bunlar da bir önceki Villa Sapanca konaklamamızdan :)














Ertesi sabah da çook uzun süredir merak ettiğim İstanbuldere'de müthiş bir kahvaltı edip Sapanca kaçamağımızın sonuna geldik. 















Sapanca'dan sonra durağımız tekrar Adapazarı oldu, orda da arkadaşlarımızla bir gece geçirdikten sonra bu kısa ama çoook eğlenceli gezim sona erdi ama en kısa zamanda yenisini planlayacağım. Gezmek, bıkacağım en son şeylerden sanırım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder