9 Mayıs 2015 Cumartesi

YVES ROCHER Ruj/Göz Kalemi Değerlendirme

Severek kullandığım Yves Rocher'ın 22 numaralı keskin eflatun renkli ruju ve 00471 numaralı siyah, suya dayanıklı, asansörlü göz kalemini ele alacağız bu postta. Detaylar aşağıda :)

Gülsen DOĞAN etkinliğinde yer alan hediyelerden olan YVES ROCHER'ın buruju ve göz kaleminden çok memnun kaldım. Günlük ve iş makyajımın vaz geçilmezlerinden oldular. Markanın göz kalemini daha önce kullanmasam da vücut ürünleri ve farklı renkteki rujlarını daha önce deneyimleme fırsatım olmuştu. 22 numaralı keskin eflatun renkteki ruj tenime çok yakışmasıyla beraber, yoğun ve yumuşak yapısıyla kusursuz bir kullanım sağlıyor.
 Serinin diğer renkleri, detaylı bilgileri ve satın almak için buraya bakabilirsiniz.
Suya dayanıklı asansörlü göz kalemi ise yoğun siyah rengi ve kalıcı yapısıyla dikkat çekiyor. Suya dayanıklı ve asansörlü oluşu ise ürünü çok daha kullanışlı bir hale getirmiş. Asansörlü kalemlerin büyük sıkıntısı ucunun kalınlaşmasına ise kalemin arkasında bulunan minik kalemtıraşla çare bulmuşlar. Ürün, yoğun yapısı sayesinde çabucak bitmiyor, ufak bir dokunuşla bile koyu bir siyah görünüm elde edebiliyorsunuz. Detaylı incelemek için buraya bakabilirsiniz.
Teşekkürler YVES ROCHER ♥

Sevgilerle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder