11 Mart 2014 Salı

MAC STROKE OF MIDNIGHT EYE BAG:NUDE ♥



Sonunda gecikmiş sevgililer günü postumda bahsettiğim yeni Mac ürünlerimin incelemelerine sıra gelebildi. Mac'in Holiday 2013 setleri arasında yer alan ama bizim ülkemize gelişi 2013 sonunu bulan Stroke of Midnight setlerinden Eye Bag, son zamanlarda benim en çok ihtiyaç duyduğum ürünlerden oluşuyor. Bu setin iki ayrı renk seçeneği var, nude ve gold. Bendeki de nude versiyonu. Her iki seçenek de, In Extreme Dimesion Lash Maskara, Fluidline Eyeliner, Pro Longwear Paint Pot ve bir adet çift taraflı fırçadan oluşuyor.



Öncelikle en çok merak ettiğim ürün olan In Extreme Dimesion Lash maskaradan bahsetmek istiyorum. Zaten internette yorumlarını, kullanıcı videolarını izlemiştim daha önce, denemeyi çok istediğim ürünlerden biriydi ve False Lashes'tan sonra o kadar çok beğendim ki bu maskarayı. Tam istediğim yoğunlukta ve fırçası tam benim göz yapıma göre. False Lashes'ı da kalite bakımından çok beğenmiştim ama her yönüyle In Extreme Dimesion daha avantajlı benim için. Ürün kesinlikle bulaşma ya da topaklanma yapmıyor, kirpikleri büyük fırçasıyla dipten uca esnek bir şekilde kavrıyor. Belki fırça ucuna fazla ürün gelmesi bir kusur olarak görülebilir ama bu fazlalık göze batmayacak derecede aynı zamanda.



Setteki diğer ürünlere gelecek olursak:


Zaten likit eyeliner yerine jel eyelinerı tercih eden ve makyajlarında sık sık eyeliner kullanan biri olarak Mac'in Fluidline'larına bayılıyorum. Üstüne şimdiye dek yalnızca Blacktrack'i kullandığım için bu setteki Past Twilight'la tanışmak da süper oldu. Past twilight, kahverengi, siyah ve bordonun karışımı ilizyonist bir renk. Altında kullandığınız fara göre günlük ya da çok şık bir göz makyajı elde edebilirsiniz. Üstelik bu Fluidline'lar o kadar kalıcı ki, likit eyelinerlar gibi göz bitiminde parçalanmalarla, renk kaybıyla, dağılmayla asla karşılaşmıyorsunuz. Tüm gün boyunca ilk sürdüğünüz zamanki kadar taze görünüyor. Kullanımı zaten çok kolay, yumuşacık bir yapısı var ve bir eyeliner fırçasıyla bir iki hamlede işleminizi tamamlayabiliyorsunuz. Fluidline'ların Past Twilight ve Blacktrack dışında farklı renk seçenekleri de mevcut.






Setteki bir diğer ürünse Pro Longwear Paint Pot. Hem far hem far bazı olarak kullanabileceğiniz paint pot'un setteki rengi Utterly Becoming. Paint potlar yoğun, kremsi bir yapıda ama buna rağmen ciltte çabuk kuruyor ve uzun süre canlı ve taze kalıyor. Göz makyajınıza başlamadan önce göz kapaklarınıza uygulayacağınız bu ürünle birlikte çok daha kalıcı, çizgilenme yapmayan ve uçmayan bir göz makyajına sahip olabilirsiniz. Far bazı olarak kullanmanın dışında direk far olarak da kullanabilirsiniz. Açık renklerle gözleriniz daha aydınlık görünürken biraz daha koyu renkte olan paint potlarla yoğun bir far izlenimi yaratabilirsiniz. 




Çift taraflı olarak 209 eye liner brush ve 239 eye shader brushtan oluşan setin son ürünü makyaj fırçasını ise tartışmaya gerek yok çünkü Mac'in makyaj fırçalarının ne denli başarılı olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde. Likit ve krem ürünler için 209 eye liner fırçasını, far ve baz ürünlerin uygulaması için de 239 eye shader'ı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çift taraflı olarak tek bir fırçada bulanmasını da ayrıca çok sevdim. Yolculuklar ya da çanta içi için gayet uygun bir boyutta. 






Stroke of Midniht Eye Bag hakkında görüşlerim bu şekilde, umarım aklınıza takılan şeyleri cevaplamış olmuşumdur. 2 post arasında, gün içinde yaptığım şeyler için instagram hesabıma gözatabilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere,

Sevgilerle :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder