24 Ekim 2013 Perşembe

Sevgilinizle Puzzle Yapın, Sevgilerinizi Birleştirin!



Hemen hemen her sevgili çift mutlaka beraber bir puzzle bitirmeyi düşünmüştür, hatta gerçekleştirmiştir. Ben ve sevgilim de bu geleneksel romantik aktiviteyi uygulayanlardanız. Zaten her ikimizin de farklı boyutlarda birden çok bitmiş puzzleımız vardı, şimdi bir de beraber bitirdiğimiz bir puzzle tablomuz oldu :)
Zaman zaman ilişkiye heyecan katmak amaçlı araştırmalara girişmişizdir, en azından düşünsel olarak. Piknik, sinema gecesi, puzzle vb. gibi... Bir arkadaşımız gelip bize sevgilisiyle yapmak için değişik bir aktivite sorsa onlarca alternatif sunuveririz anında ama konu kendimize gelince sıkışıp kaldığımız, beynimizin donduğu zamanlar da çoktur. Bu gibi durumlarda google amcamız sağolsun yakın arkadaşlarımızdan sonra ilk uğrayacağımız yer oluverir (ki bizzat benim için öyle olmuşluğu vardır :) ). Ben de benim o zamanki durumum gibi bir durumda olup google amcaya sorma noktasında olan sevgili arkadaşlarımız için hepimizin aşina olduğu bu fikri uygulanmış bir şekilde nacizane tavsiye etmek istedim. 



Bizde puzzle fikri bir d&r dolaşmamızda erkek arkadaşımdan çıktı, hemen seçiverdik kendimize Ravensburger'dan bi resim. Aşağıdaki fotoğraf instagram hesabımdan, bizim puzzle'ımız bu :)




Biz seçimimizi Ravensburger'ın Osmanlı Klasikleri'nden yaptık, çok da severek bitirdik. Şimdilik yemek masamızın üstünde korunaklı bir şekilde evlendiğimiz zaman tablo olarak salonumuza asılmayı bekliyor :)



Bu da yapım aşamasından bir kare. Birkaç tane daha fotoğraf olduğunu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım :) Her bir parçası çok zevkliydi, gerçekten sevgilinizle ortak olup ortaya bir eser çıkarmak, üstelik her parçada sizin emeğinizin olması çok farklı bir duygu...

Puzzle kolayca nasıl yapılır derseniz, elbette ki kenar parçaları ayıklayarak işe başlamalısınız. Çerçeveyi oluşturduktan sonra renklere göre ayıklamalar da işinizi kolaylaştıracaktır.


Bu da puzzle'ımızın bitmiş hali. Biz iş güç nedeniyle 1,5 haftada bitirebildik. O da çok istekli olduğumuzdan :) Yoksa zamanı biraz daha uzatmak daha iyi olabilirdi. Bitirdiğimize sevinsek mi üzülsek mi bilememiştik çünkü biz. Gerçekten çok eğlenceli bir uğraş. Herkese tavsiye ederiz :) 

Eğer siz de bu posttan feyz alıp sevgilinizle bir puzzle yapmaya karar verdiyseniz sizin için bir dileğim var: Birbirinizi her yerini bulan parçayla beraber çok daha fazla seversiniz umarım :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder